Vrste plaćanja

Internet trgovina KupiMajicu nudi sljedeće vrste plaćanja: uplatnicom u bilo kojoj banci ili pošti, internet bankarstvom, mobilnim bankarstvom, skeniranjem 2D koda na našoj internet trgovini, karticama (debitnim i kreditnim), PayPalom, pouzećem...

1. E-bankarstvo  / uplatnica (u pošti, bilo kojoj banci ili putem internet bankarstava)

Podaci za ispunjavanje uplatnice:

  • Primatelj: Jedan dva d.o.o., Ljudevita Gaja 9,Virovitica
  • IBAN: HR3423600001102394088
  • Model: 00
  • Poziv na broj: "broj narudžbe"
  • Iznos: “Ukupan iznos”
  • Opis plaćanja: Uplata za narudžbu br. "broj narudžbe"


Napomena: Kod ovakvih uplata mi ne možemo odmah dobiti potvrdu da je narudžba plaćena i kao posljedica toga ni Vi ne možete dobiti pošiljku u najkraćem roku. Pošiljka će biti poslana tek kada primimo potvrdu da je novac uplaćen na račun. Molimo Vas da pažljivo upisujete Broj računa i Poziv na broj odobrenja kako ne bi došlo do dodatnih komplikacija.

Ako želite ubrzati proces dostave, na našu e-mail adresu prodaja@kupimajicu.net pošaljite potvrdu o uplati.

2. Karticama (debitne i kreditne kartice)

Kupimajicu.net web trgovina omogućava plaćanje karticama American Express, MasterCard, Visa, Maestro te Diners karticom. Plaćanje se izvršava putem T-com PayWay sustava online autorizacije kreditnih kartica u realnom vremenu, koji daje iznimnu zaštitu i sigurnost podataka prilikom novčanih transakcija putem interneta! Ovim sustavom svi podaci zastićeni su posebnim sigurnosnim protokolima sustava u procesu kupnje preko interneta.

3. PayPalom

PayPal je vrlo popularan servis elektroničkog plaćanja koji omogućuje sigurno i jednostavno online plaćanje. Ukratko, PayPal je vodeća "internetska banka". Svoj online račun možete otvoriti besplatno, a preko tog računa možete kupovati online i na KupiMajicu internet trgovini.

4. Pouzećem (plaćanje poštaru / dostavljaču)

Pošiljka se plaća u cjelokupnom iznosu s uključenim troškom dostave prilikom preuzimanja pošiljke dostavljaču (poštaru). Ovaj oblik plaćanja nije moguć za samostalno kreirane majice te za narudžbe čija je dostava izvan granica Republike Hrvatske. Isto tako ovaj oblik plaćanja nije moguć za sve artikle na KupiMajicu.net trgovini.

Ako je iznos košarice veći od 250 kuna, tada je taj iznos potrebno platiti prije slanja. Razlog tomu je što tada imate besplatnu dostavu!