KupiMajicu od danas u novom ruhu prilagođenom mobilnim uređajima

Nakon dvije godine, hrvatska internet trgovina KupiMajicu.net (www.kupimajicu.net) predstavlja novu redizajniranu internetsku stranicu koja je od danas prilagođena i prikazu na mobilnim uređajima. Osim standardne ponude majica i hudica sa šaljivim natpisima i ilustracijama, te servisa za samostalno dizajniranje majica, u ponudi su šalice te (de)motivirajući posteri.


Kod odabira plaćanja uplatnicom kupcu se u sklopu košarice generira 2D kod koji omogućava jednostavno plaćanje pomoću pametnih telefona tako da 2D kod skeniraju nekom od bankarskih aplikacija. Ovaj način plaćanja brži je od unosa naloga za plaćanje  jer se ne moraju upisivati i prepisivati podaci za plaćanje.


Samostalno dizajnirajte proizvod na www.dizajniraj.me


Samostalno dizajniranje proizvoda od sada je još brže i jednostavnije. Kupcu se nudi unos sadržaja na prednji i / ili stražnju stranu majice, upload slike ili odabir jednog od unaprijed definiranih motiva koji svojim tekstom može sam doraditi. Na kraju kupovine samostalno dizajniran proizvoda moguće je podijeliti na nekoj od društvenih mreža pri čemu web shop generira zasebnu stranicu dizajniranog proizvoda kupca.

Izradu web stranice potpisuje Plava Tvornica.


Preuzimanje materijala.