Osvoji majicu i novi album grupe Vatra

Prije 14 godina u Virovitici je nastao rock bend Vatra. Do sada su ‘nanizali’ brojne hitove, a neke od njih uskoro ćemo čuti u sasvim novom izdanju – na EP albumu kojeg su nazvali “VT”. Album su najavili spotom za pjesmu “Bilo je dobro dok je trajalo” koja se pet mjeseci nalazila među prvih 15 najvrćenijih domaćih singlova na službenoj HR TOP 40 listi.

Kako do nagrade?

U utorak 5. studenog albumom će ugledati svijetlo dana, a mi smo vam tim povodom odlučili pokloniti novi album (CD) i majicu s motivom novog covera albuma.

Sve što trebate napraviti je: postati fanom Vatra i KupiMajicu.net Facebook stranice, lajkati ovaj post, podijeliti ga na svom timelineu, te ispod ovog posta napisati komentar zašto bi ova nagrada trebala pripasti samo vama!

Autora komentara s najviše likeova nagrađujemo novim Vatrinim albumom VT i prigodnom majicom. Dostava nagrade za područje Republike Hrvatske je potpuno besplatna.

Nagradna igra traje do 8. studenog 2013. godine u 12h kada ćemo na Kupimajicu.net Facebook stranici objaviti sretnog dobitnika.