Održavanje

Majice

Način održavanja majice je otisnut na ušivnoj markici. Preporučujemo majicu prati na temperaturi od 40 stupnjeva na način da je preokrenuta izvana prema unutra.

Izbjegavajte sušenje majice u sušilici. Ne prelaziti glačalom izravno preko otiska. Na majici na kojoj je printan motiv, moguće je pronaći mrlje. Stoga, prije nošenja, preporučujemo pranje majice. Pridržavanjem ovih napomena otisak ostaje dugotrajan, a majica ugodna pri nošenju. Sirovinski sastav majice ovisi od modela do modela. Točni podaci nalaze se na ušivnoj markici proizvoda. Više o sirovinskom sastavu majica pogledajte >> OVDJE!

Održavanje postera

Motivacijski poster je visokokvalitetni prozivod kojeg čini vrhunski digitalni ispis na čarobno sjajnom visokokvalitetnom 250g papiru. 

Poster je ukrašen laganim okvirom, a u luksuznojoj varijanti dolazi s aluminijskim okvirom. Okvirom koji je pogodan za jednostavno postavljanje na zid vašeg toplog doma ili ureda. 

Okviri su pogodni za jednostavno okomito ili horizontalno postavljanje. Okviri dolaze u kombinaciji s pleksiglasom. Dok aluminijski sa staklenom površinom. Obje površšine se održavaju na način da se obrišu mikrofiber krpicom na koju smijete nanjeti sredstvo za čišćenje stakla (pod uvjetom da ne sadrži alkohol) ili sredstvom za čišćenje LCD ekrana.

Održavanje šalice

Porculanska ili keramička šalica otporna je na pranje u perilicama te na rad mikrovalnih pećnica. Metoda tiska je sitotisak što jamči visoku kvalitetu proizvoda te njegovu dugotrajnost.