Majice za norijadu

Mnogi od vas kraj školske godine tradicionalno će obilježiti majicama sa zanimljivim natpisima i ilustracijama. Ako ste u potrazi za jedinstvenim grafičkim rješenjem, bogatom ponudom boja i modela majica, kvalitetnim i dugotrajnim otiskom… a sve to uz prihvatljivu cijenu, onda se nalazite na pravom mjestu.

Potraži nas na Facebooku ili nam se javi na info@kupimajicu.net

Što nudimo?

Kvalitetnu majicu namijenjenu za zapadno tržište Europske unije po super prihvatljivim cijenama.

Nemamo dizajn? Što sada?

Ništa. Javite nam se i mi Vam izradimo kvalitetan jedinstveni dizajn majice kakav niti jedan razred nema. Cijena? Ako majice radite kod nas - dizajn je besplatan. Javite nam samo vašu ideju ili pošaljite skicu…

Kako smo sigurni da naš dizajn bude na majicama?

Prije tiska na vaš mail šaljemo skicu (vizualizaciju) izgleda majice. Tek kada sve potvrdite i kažete: “To je to!”, majice idu u tisak. Nakon autorizacije više nije moguće mijenjanje izgleda majice.

Dostava je besplatna?

Dostava na području Republike Hrvatske je potpuno besplatna. Surađujemo s brzim dostavnim službama kao što su Overseas Express, Hrvatska pošta, DPD, GLS… i vaš paket stiže izravno na adresu koju želite! To znači da paket nije potrebno nigdje preuzimati već ga dostavna služba dostavlja na vaš “kućni prag”.

Dimenzije majica

Informativne dimenzije majica možete pogledati na našim stranicama. Riječ je o informativnim dimenzijama koje je nam je dostavio proizvođač majica.

Plaćanje?

Plaćanje je 50% prije tiska (po ponudi) na poslovni račun naše tvrtke. Ostatak se plaća kod preuzimanja paketa - djelatniku dostavne službe. Cijeli proces je jednostavan, legalan i siguran te nema prodaje na “crno”.

A gdje je račun?

Račun šaljemo uz majice i nalazi se u paketu.

Javite nam se